Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bedolgozós munkával kapcsolatb...

Bedolgozós munkával kapcsolatban észrevételeket várok! Tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

Szeretnék olyan otthoni munkát végezni,ami nem átverés,nem kell előre fizetni,biztos munka és kifezetés!

Ha van olyan akinek már egyszer sikerűlt,vagy van tapasztalata ebben,kérem írja meg,hogy hol találta vagy szóljon nekem emailben!

Köszönöm!

2010. ápr. 24. 15:20
 1/1 anonim ***** válasza:

A legtöbb bedolgozós munka átverés..

Én is évekig kerestem míg végre találtam ilyet.Mivel a számítógépekhez profi módon nem értek,így nekem az ilyesmi munkák kiestek.Ezért nekem a gyöngyfűzés,ékszer készítés maradt.Elég jó kis meló,és aránylag jól megfizetnek..

De ezt a melót egy ismerősöm ajánlotta.

A tulajnak van egy kis üzlete ahol ilyen ékszereket is árul..neki dolgozom.Ő elhozza a gyöngyöket ,a mintákat,és amikor szólok ,hogy kész van,érte is jön.Mindig akkor fizet amikor elviszi a munkát..

Talán neked is kéne keresni olyan embereket akik ilyesmivel foglalkoznak..

Először próbálkozz ismerősök,rokonok által,hátha tud valaki valami jó bedolgozós melót..

2010. ápr. 24. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!