Éjszakai zúgás, erőteljes hang?
Sziasztok! Egy kis városban élek alig 20-30ezer ember él itt, alig vannak panelek, főleg családi házak, parasztházak vannak a városban. Én nagyon, de nagyon messze lakok a helyi gyáraktól amik igazából egyáltalán nem hangosak.
A LÉNYEG. Évek óta hallok éjszakánként különös búgást az alakon át kintről. Hol erősödik hol halkul, de elég erőteljesen hallható. Gyanakodtam, hogy lehet az autók okozzák, de ez szerintem kizárható mivel semmiféle nagyobb, forgalmas út, vagy autópálya nincs a közelben.
Ti is hallotok ilyen hangot este mikor minden csendes és ki van nyitva az ablak? :o
Eléggé rejtelmes és hátborzongató.
Nem zúg a fülem, se nem repülők. :D Ez a hang télen a legerősebb!
Aki meg linkelte a másik kérdést, azt már olvastam, de ott teljesen másról van szó mint az esetemben. :D Ott csak a panalek közötti hangverődés a ludas, de itt erről szó sincs :D
Én nyári hajnalokon hallom ezt, amikor még minden csendes. Szintén kisváros, mondjuk én emeletes házban lakom, de távol a többi paneltől. Eddig csak nyáron figyeltem fel erre, ráadásul kánikula volt, a klímák zajára gyanakodtam. Viszont annyi nincs belőle a környéken, hogy ilyen hangos, egybefüggő legyen.
Mostanában nem keltem még ilyen korán, de ha ha majd hamar felébredek, én is fülelek. Tényleg lövésem sincs mi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!