Mr Muscle lefolyótisztító granulátum?
Eldugult a mosogató egyik napról a másikra, pedig mindig használok szűrőt.
A fenti szert vettem, azt írja 15 perc alatt hat, fél órája szórtam bele, de még a fél liter forró víz, amit rá kell önteni sem tűnt el teljesen a mosogatóból.
Valakinek van vele tapasztalata?
Én ha lassulást tapasztalok a víznyelésben nem szoktam megvárni a teljes dugulást. Egy WC pumpával erőteljesen megpumpálom, aztán beleöntök a lefolyóba egy liter forrásban lévő vizet.
Aztán pár evőkanálnyi Szi-Ti granulátumot teszek bele, miután szemüveget és gumikesztyűt vettem fel. Aztán elkezden megin lobogó vízzel a granulátumot a lefolyóba mosni-oldani. Vigyázat, felforralja a vizet az oldódáskor felszabaduló hő. Ha a szemedbe fröccsen, kiviszi!!!
Még pár evőkanál Szi-Ti, és még egy kis forró víz, majd hagyom állni 10 percet.
Majd pár liter forró vizet utánaküldök, és utána a hideg vizet megnyitva még egy két percig öblítem, miközben erőteljesen megpumpálgatom, hogy minden fellazult rész távozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!