Milyen érzés Budapesten élni? Van valami különlegesség abban ha az ember budapestinek vallhatja magát? Milyen város igazából?
Figyelt kérdés
2016. szept. 13. 22:09
1/5 anonim válasza:
Forgalmas nyüzsgő nagyváros, sok munkalehetőséggel, és sok szórakozási lehetőséggel, és a tanulmányi lehetőségek is jobbak. Viszont minden ötször annyiba kerül, a mocsok és a bűnözés az egekben, és rendkívül zajos is.
2/5 anonim válasza:
Ha rossz helyre költözöl, akkor úgy jársz, mint az első, ha jó helyre, akkor pedig tisztaság, normális emberek, zöld területek, minden könnyen gyorsan elérhető, bármit el tudsz intézni bármikor stb stb
3/5 dickharta válasza:
turista város lett az utóbbi 10 évben.
a belvárosban kevés helyre tudsz bemenni úgy,hogy ne gyökér angolokkal,meg belgákkal kelljen osztozni a helyen..
külvárosba menj! a reggeli első levegővételedre nem kutyaszar szagot fogsz beszívni. bár ez azért javult,de a kutyahúgyszag se sokkal jobb. .
4/5 anonim válasza:
Én 15kerben születtem és azt vettem észre egyre több a tanyasi aki idejött, úgyhogy már gondolom nem sokban különbözik a vidéki városoktól. Tájszólással beszélnek, koszosak és tanulatlanok. Őket leszámítva nem tudnám elképzelni, hogy máshol éljek. Itt mindig van nyitva valami, van tömegközlekedés és nem kihalt.
5/5 dickharta válasza:
4-es. nézd meg a 15 ker mióta budapest része!
úgyhogy valószínűleg a nagyszüleid is ilyen ,koszos tanulatlanok lehettek. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!