600 wattos Bosch porszívóhoz mit szóltok?
A 600Watt az semmi! Az abroszról a morzsát, -esetleg. Főleg ennyi pénzért!
Az EU meg kapja be!
Nekem 750w- os van nagyon jó, padló A szőnyeg C vagy D tisztìtòhatás. Fel is szed mindent,nagyon jó.
A szìvóhatást mindenki máskèpp mèrte ìgy nem mèrvadó. Ezèrt többet èrő a mostani energia cimke. Itt a tènyleges tisztìtás van mèrve használat közben.
Én bízom benne. A tűzhely is Bosch, nagy elégedettséggel használom talán 15 éve.
Köszönöm a biztatást, nyugtatást, tovább már nem foglalkozom bemenő meg kijövő teljesítménnyel, betűjelekkel, porzsákkal, csak már itt lenne.
Ja, egyébként 650 wattos, még ennyiből is lecsíptem:)
A negatívumok: a vezetéket teljesen ki kell húzni, hogy visszacsévélje(ez a legkisebb baja)
a burkolat két, alsó és felső része nem illeszkedik egymásra, rés van köztük
a porzsákot alig tudom üresen betuszkolni ahhoz, hogy rácsukhassam a felső részt
cserébe piszkosul szív (meg persze fúj is)
Hiába patent ehhez képest az Electrolux, a szívóereje töredéke volt a Bosch szívóerejének.
Vigyázni kell rá, mert már az eladó szerint is(más írta le valahol) könnyen letörik a kallantyú, amivel nyitjuk a felső részt a porzsák cseréjéhez.
Kicsi, könnyű, ami viszont nem egy utolsó szempont, ha valaki gyakran előkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!