Akik Pestről vidékre költöztek vagy kisebb közösségbe, azok hogyan szokták meg a környezetváltozást? Meg tudták szokni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 22:44
1/4 anonim válasza:
Én tősgyökeres pesti nőként Szentmártonkátára költöztem le esküvő után. Sosem tudtam megszokni, így pár évvel később visszamentem Pestre.
2/4 A kérdező kommentje:
Férjedel vagy egyedül mentél vissza?
2016. szept. 8. 23:14
3/4 anonim válasza:
első vagyok.
Mindketten visszamentünk Budapestre de a férjem meg tősgyökeres vidéki így ő meg a zajos, nyüzsgő várost utálta. Ezért nagyon sokszor veszekedtünk, sokszor apró dolgokon. Végül leültünk és megbeszéltük az egész házasságunkat. Őszinték voltunk egymással. Én semmi pénzért nem éltem volna vidéken, ő meg menekülni akart Pestről. Így szép csendben elváltunk. Ennek már jó pár éve, de a barátság megmaradt.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát nálunk szinte ugyan ez van, annyi hogy mindketten Pesten éltünk. Neki nagyon tetszik ott, jòl érzi magát, de Én nem igazán tudom megszokni. Nem tudom, hogy mi lesz így..... Kérdező voltam 😊
2016. szept. 8. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!