Gázszivárgás ellenőrző spray hol kapható?
Gázpalack csere utáni szivárgás ellenőrzésére a szappanhab helyett speciális spray is létezik.
Hol lehet ilyet beszerezni? Nagyon áruházakban pl. TESCO vagy OBI kapható? Vagy valamilyen spéci szaküzletben keressem?
1-es: köszönöm, neten webshopokban én is megtaláltam, de nem szeretnék a spray árának kétszeresét pluszba kifizetni szállítási díjra. Ezért kérdezem, hogy helyben, személyesen milyen üzletekben érdemes keresni.
2-es: köszönöm, de tényleg nem öngyilkos merényletre készülök, hanem biztonságosan szeretném ellenőrizni a szivárgást
Drága jó ember! Értem én ezt, de ha Pripócson kapható boltban, te meg Bükköstetétlenen lakozol, akkor mire mégy azzal, ha írom, Piripócson van.
Egyébként nem csak webáruházak vannak a listában. Pl. a legelső egy debreceni bolt.
5-ös: ha Piripócson kapható háztartási boltban, akkor jó eséllyel Bivalyb.sznádon is kapható lesz a háztartási boltban, szóval nem kéne ennyire kiforgatni.
Dikk... a hülye ad egy veszélyes tippet, és még büszke is magára, a cigány stílusával együtt.
Gratulálok.
Azért te csak öngyújtóval nézegesd, hulljon a férgese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!