Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Otthoni probléma, mit tegyek?...

Otthoni probléma, mit tegyek? Bövebben lent

Figyelt kérdés
Szóval 14éves lány vagyok,nemsokára 15 és az lenne a problémám hogy nincs külön szobám hanem apámmal alszok egy szobába. És nagyon zavar már hogy igaz egész nap kb egyedül vagyok de akkor sincs személyes magán területem és ez nagyon zavar. Egyébként lenne egy szoba de azt nincs kedve megcsálni meg állítólag nincs pénz rá. Egyébként csak kikéne festeni,egy szőnyeg meg ágy és ennyi. De nem... amikor lett volna rá lehetőség és pénz is akkorsem lett megcsinálva... családi okok miatt (ezt nem részletezném) jár hozzánk egy családsegítő csaj de az sem sokat csinál hiába mond apámnak mindent levan sz@rva. Ő is mondja hogy ilyen idősen már illene saját szoba de tudom h nem lesz. Itt leszek kb addig amíg nem lesz normális munkám akkor albérletbe fogok menni az tuti. És nemtudom hogy mit csináljak ha apám oldalára állok a hazudozásban akkor tudom hogy semmi nem fog változni de viszont ha a nő oldalára akkor olyan érzésem van mintha elárultam volna apámat és még így sem lenne megoldva a dolog. De ez a szoba dolog nagyon zavar holott meglehetne csinálni és igy az osztálytársaimat is ciki elhívni arról ne is beszéljünk hogyha lesz majd egy barátom akivel járunk... valamit esetleg tudnátok ajánlani? Valami tanácsot? Bármit
2016. aug. 29. 00:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el diákmunkára, keresd meg az árát a festéknek, ágynak és csináld meg magad!
2016. aug. 29. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Esküszöm, hogy nem értem a problémádat. Ha ott egy üres szoba, akkor fogod a matracodat, leteszed a földre, becsukod az ajtót és közlöd, hogy mostantól az a te szobád, ennyi. Ha ilyen kis hercegnő vagy, hogy te csak új szőnyeges, frissen kifestett szobában, új ágyon tudsz aludni, akkor meg tényleg oldd meg magadnak az anyagiakat is, a munkát is.
2016. aug. 29. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
A Jófogáson rengeteg "ingyen elvihető" cucc van.
2016. aug. 29. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:

ha jó állapotú a fal, 3000 körül van a tescoban színes falfesték azzal te is lekenheted,

földön mi van? pvc, beton?

kisebb szőnyeget veszel az nem oylan drága

és pár ezer forintból megvan a saját szoba

2016. aug. 29. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!