Mi a teendő, ha elmulasztottam a mérőállás bediktálását a megadott időintervallumban?
Figyelt kérdés
ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. oldalán szoktam bediktálni.2016. aug. 15. 11:04
1/3 anonim válasza:
Semmi. Ilyen esetben a szolgáltató a korábbi havi fogyasztásokból számol egy átalányt és annak megfelelően bocsájtja ki a számlát.
2/3 anonim válasza:
Becsült óraállás alapján készül majd a számlád. Ha viszont ragaszkodsz ahhoz az óraálláshoz, ami a valós, akkor telefonon / e-mail-ben / személyesen kell kérni a javítását.
3/3 anonim válasza:
nekem havi diktálás van, ha kimarad, egy hónap, az utána lévővel egyben szoktak számlázni.
Egyszer 2 diktálás is kimaradt egymás után, nem küldtek becsült fogyasztást.
Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!