Van egy 30 éves srác, aki folyamatosan átjön a kertünkbe. Ez talán még kimagyarázható, de az, hogy folytonosan garázdálkodik, már egy kicsit sok. Hol valamelyik növényt írtja ki, kivág egy több mint 20 éves fát, aminek a piaci értéke jóval több 5 Ft-nál (majd utána az egészet ellopja), hol egyéb kárt okoz, eltűntet ezt-azt. Többször próbáltunk vele beszélni, de semmit nem ér. Megértem, hogy nem teljesen beszámítható, de akkor kérjen felügyeletet, ne pedig a barátnőjével éljen egyedül egy nagy házban. Ügyvédek, jogászok, bárki, aki tanáccsal tud szolgálni, kérem, hogy segítsen.
2010. ápr. 19. 12:17
1/4 anonim válasza:
És rajtakaptad már?..
Én elkapnám az tuti. Veszel vadászboltban kartámasztós csúzlit, és seggen lövöd sóderkaviccsal. Bebizonyítani úgyse tudja.
Mondanám hogy vegyél kutyát, de gondolom a szerencsétlen meg lenne mérgezve rövid időn belül.
Te nem tudnál átmászni az ő kertjébe és onnan elhozni valamit? Csak hogy átélje, milyen is ez. Én tuti ezt csinálnám.
Nem hinném, hogy ilyesmire van jogszabály, ha van is, elég nehéz lesz alkalmazni...
2010. ápr. 19. 13:23
2/4 anonim válasza:
Ilyen problémánk van nekünk is de mikor elmentünk a rendörségre azt mondták nem tudunk semmit csinálni mert egy bizonyos összegig megélhetési lopásnak számit és be kell bizonyitani hogy ő volt.
2010. ápr. 19. 14:33
3/4 anonim válasza:
nem "rézbőrű" az a fiú véletlenül???
esetleg nem tudnál vmi olyan kerítést, szögesdrótot akármit kiépíteni, ami távoltartja a kis köcsögöt???
mert ez így nem állapot, és megértem a dühödet... :(
2010. ápr. 19. 18:59
4/4 anonim válasza:
1. fotózd le, jelentsd fel.
2. keress valakit/valakiket akik elveszik a kedvét a kirándulásoktól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!