Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Csendháboritás van vagy...

Csendháboritás van vagy nincs? Van még erre valamilyen törvény vagy valami?

Figyelt kérdés

Az alatunk lakó szomszédnéni idős,beteg... gondolom nagyothall és azért nézi a tv-t nagyon hangosan ,de mindenek van határa este 10 után már én is elaludnék de lehetetlan mert hallom hogy ő mit néz a tv-ben. Nekem meg muszáyl pihenem mert 10 hónapos babám reggel kel.

Mit tehetnék ellene? próbáltam hogy beszélek vele, már kopogtam hozzá,de nem nyit ajtót.Mit tegyek?

tégla házban lakunk

2010. ápr. 19. 10:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy könnyen használható fülhallgatót. Próbálj beszélni vele a problémádról.
2010. ápr. 20. 19:51
 12/12 A kérdező kommentje:

Én vegyek neki hallókészüléket??? Bedobtam neki egy cetlit, hogy ha így megy tovább elöszőr fordulok a közösképviselőhöz......

Fejlemény: nézi a tv-t hallom most is este, de nem annyira hangos ez mellett már eltudtam aludni,ez így annyira nem zavaró.

2010. ápr. 22. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!