Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel szüntethetem meg a szagot?

Mivel szüntethetem meg a szagot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Uj hazba fogunk koltozni. Fel ujitottunk mindent. Uj beton, rajta uj jarolap, uj laminalt. A festes is uj. A folyoson megis erdekes szagot erzek. A nap minden szakaban. Ha szelloztetek akkor enyhebb a szag, de amint megszunik a huzat ujra erzem a folyoson a szagot. De ez nem szennyviz szag, mert mar vegig szagoltam az osszes lefolyot. Tobb otletem nincs, hogy honnan johet a szag. Hogy tudnam megtalani honnan jon a szag? Nem szeretnem, ha meg maradna mikor mar bent lakunk, mert olyan, mintha tisztatalansag lenne bent. A festek nem volt budos, amit felkentunk.
2016. aug. 9. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínüleg a háznak a szaga, ez idövel változik, ha beköltöztök, mert átveszi a ti szagotokat.
2016. aug. 9. 13:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Az akkor is festék ragasztó enyv stb szaga . 2-3 hét mire kimegy , este is érdemes kiszellőztetni kereszt huzattal . Szomszéd takaríttat bejárókkal és fel se tűnik neki a vegyszer szag ami bent ragad , egy nap után is érződik mikor átnézek hozzájuk .
2016. aug. 9. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!