Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az mennyire lehet ciki, ha...

Az mennyire lehet ciki, ha valaki (ffi 50+) otthon az udvarán olyanféle színes alsógatyában flangál (a nagy melegben) - ami a szomszédból fürdőnadrágnak is tűnhet?

Figyelt kérdés
A közvetlen szomszédoktól eléggé korlátozott az átlátás, egyéb helyekről pedig főleg (mint pl. az utca - messze van) vagy a szembe szomszéd - az is messze.
2016. júl. 23. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

Pont ma kérdezte a párom, hogy ugye a saját udvarában abban van, amiben akar? Momentán nem volt rajta semmi, csak egy pár papucs. Közöltem vele, hogy ez szerintem teljesen OK, de nálunk szinte nulla az esélye, hogy meglátja valaki, nem lakott a következő 2 ház, máshonnan pedig nem láthatták volna.

A színes alsógatya szerintem korrekt, ha nem mutat többet, mint egy fürdőgatya. Jó, nem szalonképes öltözet, de nem is az utcán mászkál benne, csak otthon. Abban nem látok problémát.

2016. júl. 23. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Olyan gatyában járkálok,amilyen nekem ép tetszik .

SEnkinek sem kötelező benézni az udvaromba .

2016. júl. 23. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

Második, nem jól tudod, nem így működik.

Persze értem a gondolatmenetedet, de attól még ha látnak, akkor az szeméremsértés, és ha ügy lenne belőle, hidd el, téged büntetnének.

A hatóságot pont nem érdekelné, ha azt mondanád, hogy a járókelő nézhette volna az eget is.

Gondolj arra, hogy tüzet sem rakhatsz sokszor a saját kertedben, hiába a te kerted, megszabhatják, hogy mihez van jogod.

A fenti dolog egyébként nyilván csak a meztelenségre vonatkozott.

Egy alsónadrág olyan, mintha strandon lennél, az anyaga meg pont mindegy. Ugyanannyi látszik.

Az én párom is boxerben van kint, ki akar ilyenkor önszántából több réteg ruhát viselni?

Mondjuk mi félreeső helyen lakunk, ha mégis jön valaki, akkor beáll a fal mögé. Azért legyen már bennünk annyi tisztesség, hogy vadidegenek előtt nem szaladgálunk alsógatyában, ha drótkerítés van.

2016. júl. 23. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
29%

3 as nem meztelenkedésről van szó.Mert azzal valóban szabályt sértenék .Azért az már senki sem szabja meg nekem,az otthonomba milyen gatyát vegyek fel .Ez magán szféra már.

A tűzrakás teljesen más dolog,ha hulladékot égetnék el.De miért ne bográcsozhatnék ,ha nekem ahhoz van kedvem .A szomszédom naponta grillez,bográcsoz.Egy tehetek,bezárom az ablakot .

2016. júl. 23. 17:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat!! És örülök, hogy ezeket írtátok, mert szerintem is mindegy (lényegében), hogy milyen anyagból van az a gatya, (mondjuk azért legyen inkább valamilyen sötétebb színárnyalat (ne fehér, v. sárga-ilyesmi - bár talán még az is beleférhet -esetleg). Ha belátnak, a meztelenkedés nem szerencsés, mert valszeg az hápogna a legjobban, aki a leginkább kukkolna. (meg az idősebbek - mondom én, aki majdnem hatvan vagyok, a nem hápogósabbak közül). Hozzám, aki belát, az olyan távolságból lát, ahonnan sasszem legyen, aki megállapítja, hogy az alsógatya, v. fürdőnadrág (és mi az anyaga).-Köszi, még egyszer is.
2016. júl. 23. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:

És ha alsógatya akkor mi van? :)

Lényeg, hogy ne szál fasszban nyírjon füvet a kerítés mellett :)

2016. júl. 25. 07:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi - Veled is egyetértek - végül is.
2016. júl. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!