Hogyan tüntessem el a hangyákat?
Figyelt kérdés
kertes házban lakunk és hiába porszívózok mindennap meg flóraszeptel felmosok minden nap reggelre akkor is mindig valahol feljönnek bejönnek a gangyák főleg a cserépkályha körül.a fával nem hozzuk be mert azonnal ráteszzük a tűzre.2007. nov. 15. 14:04
1/10 anonim válasza:
Én fokhagymával kentem be a lyukat, ahol bejönnek, még egy fél gerezdet oda is tettem, azóta nincs hangya.
2/10 anonim válasza:
Én azt a módszert alkalmazom, hogy a vonulási útjukra sót szórok.Van aki szerint a sütőpor is jó hangyairtó.
3/10 anonim válasza:
Én sűrűn domestost használtam azon a helyen ahol bejöttek, és azután nem volt hangya forgalom.
5/10 anonim válasza:
Nekem is voltak hangyáim, hangyacsapdát vettem nekik. Bármelyik ABC-ben kapható. Kis dobozka, amelybe belemásznak, és a szorgos kis hangyák az otthon maradottaknak is visznek belőle. Azt nem tudom, hogy elpusztultak tőle, vagy csak irányt változtattak, de tény, hogy én megszabadultam tőlük pár nap alatt.
6/10 anonim válasza:
Egyszer hallottam, hogy gipszport kell szórni nekik és azzal befalazzák magukat, mert a nyáluk miatt megkött a gipsz. Én még nem próbáltam ki, mert a legutóbbi nagy hangyainvázió után jött az ötlet.
7/10 anonim válasza:
Hétvégi házunkban minden évben -ezzel sok időnket elrabolva- megjelentek a hangyák. A végső megoldás: Gazda boltban kapható mészpor, kb 1 decis, sárga kupakos dobozban. Megkerestem a helyet, ahol bemásztak a házba. E lyuktól visszafelé 2 méteren beszórtam a mészporral az utjukat. A második "kezelés" óta a hangyák más úton járnak. Eredményes irtást !
8/10 anonim válasza:
RAID rovarirtó spray, minden áruházban árulják , kb600ft , bevált , mivel spray igy behatol minden lyukba ahol hangya lehet.
9/10 anonim válasza:
barátom ki szokta égetni őket :D fogja a dezodort,légfrissítőt vagy akármi ilyet odafújja és meggyújtja :D hatásos hidd el :D
10/10 anonim válasza:
Nekem bevált a Mortein,fekete dobozos, amire kimondottan hangyákra és csótányokra való. Jól bele kell fújni a lyukakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!