Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagyon fülledt a házam, mit...

Nagyon fülledt a házam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A házban annyira nincs dög meleg, 27°C-nál nincs több, de olyan, mintha 35 lenne, pedig a pára tartalommérő is 50%-ot ír. Hogyan lehetne a kánikulában a házat szárítani? Éjszaka szellőztetek, nappal minden zárva, van légkondi is, de rengeteget fogyaszt sajnos, bár van szárító funkciója, de ez nem tudom, hogy ér-e valamit. De lehet az is, hogy a ház csak sötétítőfüggönnyel van árnyékolva, a Nap melege a hideg falakon kicsapódik. Nem tudom.
2016. júl. 13. 04:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Sokan mondják, hogy napközben becsukogatnak, szerintem hülyeség egész nap dunsztolni a lakást (benne a bútorokat, lakástextileket, ruhákat, stb.). Járjon a levegő! Huzat, vagy ventilátor.
2016. júl. 13. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!