Valaki tud ajánlani jó zuhanyrózsát?
Komolyan mondom, akárhányszor elhasználódik a régi, és újat kell venni, mindig olyat fogok ki, amiből alig jön a víz. Most is órákig forgolódtam, mire kijött a hajamból a sampon.
Egy sima, egyfunkciós, erős zuhanyrózsa kellene. Köszönöm!
Nem tudom mi tud elhasználódni egy zuhanyrózsán az esetleges vízkövesedésen kívül, ez pedig némi vízkőoldóval viszonylag egyszerűen orvosolható.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, a Lidl-ben időnként árulnak egy multifunkciós zuhanyrózsát, nem túl drágán. 6-7 állítási lehetőség van rajta, köztük olyan erős vízsugár is, hogy csípi a bőröm. 2-3 éve használjuk és eddig hibátlan, bár egy vízkőtlenítés már lassan erre is ráférne. Ja, és 3 év garral adják.
Nagyon nem tetszenek a többfunkciósak. Többet is próbáltam. Az az egy egycenti átmérőjű vízsugár, ami középről jön, jó erősségű, de a nem elég víz.
Olyan gumis van. Most azért dobtam ki, mert a gumik kezdtek leesni.
Csak annyira idegesítő, hogy 5 perc alatt kész lennék, de még forgolódni kell, hogy tuti lejöjjön a szappan meg a sampon. Nem tudom, ha ez elromlik, olyat fogok kifogni, ami csak vízpárát bocsát ki?
Mások hogy találják el elsőre? Olyan rossz, hogy nem lehet a boltban kipróbálni.
Nem rossz a víznyomás.
Tegnapelőtt még a régi zuhanyfej volt normális vízzel, vettem egy újat, tegnap próbáltam ki, és alig jön belőle a víz.
De mindig ez van. Akárhányszor újat veszek, mindig gyengébbet fogok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!