Egy 50 nm-es lakás lehűtéséhez milyen klímát lenne érdemes beszerezni?
Egyáltalán letudja hűteni egy klíma az egész lakást?
Egy konyha és két kis szoba. A konyhából nyílik a két szoba.
Mennyi penzed van erre?
2.5kW hutesi teljesitmeny elvileg eleg kell hogy legyen, amennyiben van redony(!). A tipus, tudasszint mar csak a penztarcad fuggvenye. En pl. invertereset vennek, es olyat ami tud futeni is, de lehet hogy neked a legolcsobb on-off is eleg. Ja, szerelot ne is keress, hetekre elore be van mindegyik tablazva...
Szia!
Én márciusban rakattam fel a légkondit. Én kikértem a légkondiszerelő véleményét, ő egyértelműen a Gree márkát javasolta, azokkal még sosem volt problémája később sem. Az, hogy mennyire tudja lehűteni, az nem feltétlenül csak a teljesítményen múlik, attól is függ, hogy milyen lesz a légáramlása a légkondinak. Ha találsz egy normális szerelőt, akkor hívd ki mielőtt bármit is vennél, és beszéld meg vele, hogy milyen teljesítményűt ajánl.
De egyébként én is invertereset ajánlok.
Amire érdemes még figyelni az az energia osztály. A légkondi nagyon tudja pörgetni a villanyórát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!