Beragadt a zárnyelv az ajtóba. Nem tudjuk kinyitni. Mi ilyenkor a teendo, hogy kinyiljon? Help
10 éves ajtóról van szó és a zár egyszer csak gondolt egyet és nem nyilt ki. (Ennek ellenere anyám engem hibaztat címszoval, hogy csapkodom az ő szobájának ajtaját -_-)
Probáltuk hitelkártyával benyomni a zárnyelvet, csavarhuzot is probaltunk bele tuszkolni. De sehogy sem sikerul. Szerelőt nem akarunk hívni mert túl drága lenne. Probaltuk szétszedni a kilincset, de nem oldalrol hanem elolrol van összerakva így nem értünk el vele semmit. Valaki segitsen nincs kedvem hallgatni meg egy oraig, hogy mekkora szánalmas idiota vagyok csak mert szétugrott a 10 éves zár:((
"első lépés wd40"
Így van...az utolsó kenet...
szerintem kiugrott a rugó a csapódástól ezért nem nyílik ha elfordítod a kilincset, a kulcsával talán kinyílik.
de már biztos megoldottátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!