Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Félsz otthon a mennydörgéstől?

Félsz otthon a mennydörgéstől?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Én igen, főleg ami közvetlenül felettünk van és már csattan:S

16L

2010. ápr. 14. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is félek. Az előző házunkon volt villámhárító, itt nincs, de sajnos még nem tudtunk rakatni. Amióta itt lakunk, rettegek, amikor villámlik, de remélem, már nem sokáig!
2010. ápr. 14. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Nagyon félek, fiú létemre.

Gyerekkoromban, amikor még anyum élt a HÉV sin mellett kb. 10 méterre csapott le mellénk, anyám rosszul lett, azóta nagyon.

2010. ápr. 14. 21:36
 4/8 anonim válasza:
Hehe, én is félek, de nem úgy értem hogy rettegek vagy ilyesmi. Inkább csak félelmetesnek tartom a természet erejét. Szóval igazából imádom :D
2010. ápr. 14. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem félek, inkább csak idegesít.
2010. ápr. 14. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is félek, felénk most is dörög szipp szipp::(

Lejjebb is bújok a takaró alá:(

2010. ápr. 14. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
vastagon lexarom. van a házon villámhárító. inkább csak az csesz fel, h az összes kocsin megszólal a riasztó. sztem sokkal gázabb, mint a mennydörgés.
2010. ápr. 14. 22:14
 8/8 anonim válasza:
Én is félek. :S Most itt is nagy vihar van és olyanokat csattan.. :| Ráadásul ehhez társul jégeső és villám is :S Egyedül vagyok itthol. :(
2010. jún. 14. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!