Szerintetek jó lenne polár plédet használni sötétítő függönyként?
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 18:57
1/5 anonim válasza:
Csináltam már ilyet (pl. pár napja), nem szűken értelmezve voltaképpen sötétítő függöny az is. A semminél sokkal jobb. De alapvetően a fényvisszaverő fóliát szeretem, ami be se engedi a szobába a fotonokat, mert az ablakon kívülre rakom. Ha már nincs redőny. Azért egy sötétítő függöny is rengeteget számít.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És ilyen fényvisszaverő fóliát hol lehet venni? :-)
2016. jún. 24. 19:36
3/5 anonim válasza:
Uj lakasba koltoztunk, idoleges megoldaskent polarpled van ket ablakon, egy nagyon megy egy sotet lepedo.:) annyira bevalt, hogy ha nem nezne ki furan, megtartanam.:)
4/5 anonim válasza:
Szerintem minden hipermarketben s autós boltokban, elvégre ez autókra való, csak én ablakra használom :) Ilyen kis párszáz forintos gyakran használt cucc, biztos kapható még másutt is, ahol vegyes mindenfélék kaphatók, nem valami nagy kockázat a boltnak rendelni egy csomót :)
5/5 anonim válasza:
A megvett házban kifakult kartonfüggöny volt a nagy erkélyajtón. Helyette vettem zöld selyemsangung anyagot, meg is varrattam. Átszűrődik rajta a fény, de kiváló sötétítő. Csak éppen nem volt olcsó. (Részenként elhúzható, középen dupla karnis van, átlátszó függönnyel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!