A pottyantós WC-t hogyan kell normálisan használni?
Tehát azt a vízöblítéses vécét, aminél rögtön a lyukba pottyan a kakker.
Könyörgöm valaki mondja meg: hogy a viharos retekbe lehet elkerülni, hogy a víz visszacsattanjon a fenekemre?!
Amit eddig próbáltam:
1. WC papírt belerakni
-Ha keveset tettem, akkor egyből elázott és elsüllyedt, mintha semmit nem is csináltam volna.
-Ha sokat tettem, akkor eldugult a WC pusztán a papírtól.
2. A lehető leghátrébb ülni az ülőkén, hogy a WC belső falára érkezzen a csomag.
-Ilyenkor az esetek többségében a felső karima is szó szerint tiszta sz@r lesz, vagy egyáltalán nem sikerül eltalálni a szélét és marad az alapfelállás.
-Félő, hogy a műanyag ülőkére is jut belőle esetleg...
Esetleg még gondoltam arra is, hogy rányomom egy lapátra és úgy beledobom, még azzal is jobban járok, vagy ha elásom a kert végében.
Aki tudja, hogyan kell ezt a csodálatos találmányt helyesen és hatékonyan használni, kérem szóljon.
Előre is köszi.
Csak szólok, hogy egészséges életvitel (táplálkozás, mozgás) mellett a székletnek nincsen átható szaga.
De néha nálam is előfordul.
Ha nem akarok beszagosítani (pl vendégségben szarok), akkor a nagyobb csomagok után inkább lehúzom munka közben.
Még mindig jobb ritkábban lebegni szarás közben, mint állandóan stresszesen szarni, hogy lesz-e szar és húgyleves alvázmosás.
Nem szoktam a normálison se kotlani órákig a szagban, így nem is lesz az egész lakásnak átható kaki szaga.
Szóval ezt a választ nem is értem. Ti nem bírjátok megállni, hogy ne üljetek fölötte még egy negyed órát legalább? :D
Lehet, hogy velem van baj, de ha kevesebb a bélés, mint 10 lapka papír, akkor a herémen is csurog a hugyos szaros lé.
Vagy vattát szartok vagy más a budi kiképzése.
Egyszerűbb letörölni, ha kinyomtad a fonottkalácsot, és a csobbanása elérte a segged :D
Egyébként miket eszel, hogy ekkora torpedókat tojsz? Gránitsziklát? :DDDD
Bazz meghalok a röhögéstől :DDDDDDD
A megoldás a problémára: Mielőtt nekikezdenél dobsz egy fél méter hosszú papírt gombóccá gyűrve a lyukba. Ez elég arra, hogy ne csobbanjon fel, de még ne dugítsa el. De fontos, hogyha felállsz a törléshez, akkor rögtön húzzad le a wct, mert a megágyazáshoz használt papír és a törléshez használt papír együtt már tényleg okozhat dugulást.
Ui: én is nagy hülyeségnek tartom ezeket a csobbanós wcket. Először is, mint ahogy írta a 12. es válaszoló a szag ellen a wc mielőbbi lehúzásával lehet védekezni.Másrész a papírral megágyazás egyrészt pazarló dolog, másrészt ha sürgős dolga van az embernek, akkor előtte nem biztos hogy lesz kedve még ezzel is tökölnie. Másrészt egy csobbanós wcnél a székletmintavétel és a széklet megtekintése sem megoldott. Pedig nekem fekélyes vastagbélgyulladásom van, így szükségem van erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!