POSTA FÉSZEKŐR LAKÁSBIZTOSÍTÁSról mi a véleményetek, tapasztalataitok?
Én ilyet kötöttem, de nagyon lassúak, ha kérek tőlük valamit, nem beszélve akkor mi lenne ha ne adj Isten valami gond lenne... akkor milyen lassúak lennének, pedig most egyszerű egyenleglekérdezést kértem tőlük. legalább visszahívnak.... a havi költség 700 Ft-ra jön ki. szóval ez kedvező.
nem tudom más lakásbiztosítások milyenek, Ti mennyit fizettek havonta lakásbiztosításért, ami az ingóságokra is nyújt kártérítést?
És mi a tapasztalataitok a posta fészekőrről?
És kérem a postán dolgozó embereket, hogy ne ők válaszolják, mert tudom, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, úgyhogy csak akkor írjanak, ha ők maguk is kötöttek az otthonukra...
köszönöm, szerintem ez a kérdés mindannyiunkat érinti!
Szia!
Én a postán dolgoztam!
Már nem ott dolgozom, és nem puszipajtásként jöttem el....szóval: Nem rossz a fészekőr! De van jobb is! Persze kicsit több pénzért. Amennyit fizetsz, ahhoz képest kielégítő amit nyújt. Más biztosítónál is idő míg fizetnek. Amíg a postán dolgoztam nem volt gond a kifizetésekkel, csak arra kell ügyelni, hogy a káreseményt hogy írja/mondja el az ember!!! De ez nem csak itt van, hanem máshol is!
Nekem egyébként havi 1475ft-ot kell fizetnem, de ebbe még olyan felelősség biztosítás is van, hogy ha egy boltban leverek valami értékesebb dolgot, akkor arra is fizet, és van benne baleset biztosítás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!