Nem tehető sima gázbojler, mit tehetnénk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy "szakember" azt mondta nekünk, hogy nem tehető sima, gázbojler a fürdőszobába, mivel a szabályok nem engedélyezik (A házban több embernek is egy kéményen megy ki az égéstermék). Mit tehetnénk?2016. jún. 14. 21:24
1/11 anonim válasza:
Válasszatok másfajta vízmelegítő eszközt.
2/11 anonim válasza:
a sima alatt mit értesz?? nyílt égésterűt? Mert azt nem lehet, csak zárt égésterűt
3/11 A kérdező kommentje:
Egyiket sem.
2016. jún. 15. 10:38
4/11 anonim válasza:
Gyüjtőkèmènyben valamikor engedtèk, de már ùjonnan nem kapsz rá engedèjt mert tilos. Nem kellett volna anno megszüntetni. Marad a villany
5/11 A kérdező kommentje:
Nem megszüntettük, csak ki akartuk cserélni, mert lyukas volt.
2016. jún. 15. 12:26
6/11 anonim válasza:
ha ugyan olyant(teljesítmény, fajta)raktok be elvileg berakható sztem.
4 éve én is cseréltem a régi fég helyett újat, gond nélkül ment. Teljesítményre hasonló volt és átfolyós is. keress másik gázost, kérdezd meg.
7/11 A kérdező kommentje:
Engedélyt nem adnak, felszerelni fel lehet, de illegálisan.
2016. jún. 15. 19:42
9/11 anonim válasza:
Nálunk egy átfolyós gázos vízmelegítőt cseréltek, a gázos kicsit parázott, mikor jött a gázműves emberke, de nem balhézott, mondtuk, hogy cseréltük, mert elromlott. De hivatalosan tényleg nem lehetett volna a gyűjtőkéménybe bevezetni. Esetleg kéményátalakítás, villanybojler megoldás.
10/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszaitokat, hát akkor marad ez a szar.
2016. jún. 15. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!