Mi ez a hang amit folyamatosan hallok, de csak én?
Ez jelemzően terheletlen, vagy döglődő kapcsolóüzemű tápegység hangja. Üresen bedugva hagyott, vagy töltéssel végzett telefontöltő, laptop táp, igazából bármi aminek adapteres dugója van. De asztali számítógép is adhat ilyet kikapcsolt állapotban, tv, monitor egyszóval bármi elektronikus eszköz.
Járj körbe a lakásban, radarozz folyamatosan forgasd a fejed, így meg fogod találni. És ha megvan kérd meg a párodat, dugja oda a fülét ha úgy sem hallja, őt küldd audiológiára.
Vannak akik fiatalon sem hallják már a 15kHz-et sem (régi képcsöves tvk sípolása)
Átérzem a küzdelmedet, én is a jól hallók táborát erősítem egyelőre :)
A fülzúgás egyenletes lenne, nem ilyen alkalmi, rövid sípolás.
A magas hangok hallása az életkorral csökken (az egyéni érzékenységen felül, persze).
Tévében láttam valami műsort, egy pályaudvaron kerestek önkénteseket, úgy 14-től 70-ig, hallásvizsgálatot végeztek náluk, aztán a legmagasabb, még hallott hang alapján sorba állították őket.
Utána végigkérdezték az életkorukat, és egy kivétellel jó sorrendben álltak...
Valószínűleg nálatok ez a hallott hang pont a kettőtök által még hallott frenvenciakülönbségébe esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!