Mit csináljak ha a bank elakarja venni a házamat és az autómat?
Az autó a nagyapám nevén volt aki több mint egy éve meghalt.A ház is. És az autó bőven ki van fizetve de még mindig akarja a bank hogy fizessünk neki. Mit csináljak??
Nagyon félek hogy elveszik a házat és az autót. Kérlek segítsetek.
Ha így van elég nagy balekok vagytok.
Mondjuk abból ahogy (nem)leírod a problémát ezen nem lepődök meg.
Nagyon eszetlenségeket írsz.
Mi az, hogy bőven kivan fizetve?
Lehet egy autó 2 millió, ha nekik 10 kell vissza, és Ti azt elfogadtátok az elején, akkor 10-et kell visszafizetni. Olyan nincs, hogy kifizettétek normálisan, szerződés szerint és tovább kell fizetni. Csúnyán megbüntetnék Őket.
Szóval teljesen hülyeség amit írsz, írd le normálisan.
Te nem csak az autó "bolti" árát fizeted ki, ezt felejtsd el. Miután a tartozásod évente kamatozik, majd még azon a kamat is kamatozik, te már csak a hiteltartozást fizeted az autó árán felül. Ezt vállalta(d) a szerződéskötéskor, a bank pedig jogosan követeli azt a pénzt.
Ugyanez van/lesz a házzal is, ha hitel van rajta.
Barátom vett volna egy 1 millió értékű autót,amit oda is adnak annyiért,ha rögtön leteszi érte a pénzt. Ő hitelre vette. 2,5 millát fizet majd ki,mire teljesen kifizeti.
Kérdem én megérte? Neki nyilván. Jólérzi magát benne.
Én nem vettem volna. Mire kiadom érte az utolsó törlesztőt vehetek újat. ördögi kör.
Inkább összeszorítoma fogam és kibírom a plusz egy két évet,minthogy másnak adjam a megkeresett pénzem,csakmert én most akarok vmit,ami nem létfontosságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!