Hogy tudok előállítani tiszta szenet?
Koszonom szepen! Ellenben kicsit reálisabb megoldásra gondoltam, mint pl a gyémánt...
Amuuugy de, köze van a lőporhoz :)) azóta aztán olvasgattam kicsit. Mogyoró bokorból vagy fűzfából lehet hozzá előállítani a legjobb szenet. Ellenben nem tudom, hogy fogom a szenesítést megoldani. Ötletek? :)
Carbo Activatus néven árulják a patikában, ezt kell összemorzsolni.
Faszenet levegőtől elzárt térben való hevítéssel lehet előállítani, 1000-1200 fokon. Van gáznemű és folyadék terméke is a hőbontásnak, ezek elvezetéséről gondoskodni kell. Ja, és a lényeg a levegőtől elzárt tér!!!
Alain Delon lásd be ehhez nem értesz! ;)
Pedig a névadód a legjobb filmjében, egy olyan karaktert játszott aki értett hozzá.
köszii!!! :)
Ha úgy csinálok szenet mint a nagyok, az jó? azaz fogok egy kupacnyi fát, befedem földel, meggyújtom, bezárom a lyukakat, azztán meg hagyom izzani, az megfelelne az én célomnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!