Mosógatógép vs. Mosogatás?
egy normálisabb mosogatógép mondjuk 70 rugó. ezt beköti valami okos ember az mondjuk még 10 rugó.
nos, sztem az ára kicsit később jön vissza, hiszen az is használ vizet.
nekem nem derogál mosogatni, meg amúgy is csak ketten vagyunk, szal nem szakadok bele :)
Kényelmi befektetéseknek nem számoljuk a megtérülését. A mobiltelefonod mikor fog megtérülni? És a tévéd? Mikród? Porszívód? Mosógéped?
Nálunk napi 40 perc volt a mosogatás. Ha három évig megy a mosogatógép, mielőtt tönkremenne (és venni kellene másikat), akkor az 40000 perc időmegtakarítás. Ha 80e a gép, akkor 2Ft percenként, 120Ft óránként. Hát én örülnék, ha valaki ennyiért vállalja! Azt az időt inkább töltse a családjával az anyuka.
Második vagyok, még 1 hozzászólás: az én mosogatógépem mindig mindent levisz, sosincs maradék, sosem kell a tányért előtte lemosogatni, és már évek óta használom, de még nem vitte le az aranyozást a tányérokról, ill. a nyomott poharakról sem a mintát.
És a legmakacsabb durvaságokat is mindig makulátlanná teszi.:D
Én imádom a mosogatógépem, rengeteg időt megspórolok vele. amikor még nem volt, mi volt? A pulton az edényszárítóban csöpögtek az edények, plusz ha nem volt időm a tányért, edényt azonnal elmosogatni, akkor ott álltak a mosogatótálcában. Így meg el tudom rejteni ezeket a gépbe, és amikor összegyűlik a cucc, elmosogatja a gép. Ráadásul nagyon érzékeny a kezem, még a hipoallergén mosogatószertől is tiszta ekcéma voltam, így most ezt is megkerülöm. Az edényeink olyanok mintha újak lennének, kézzel soha nem tudtam őket ennyire szépre és cillogósra elmosni. Kevesebb vizet is használunk.
Egyértelműen a mosogatógépre szavazok!
Azt azidőt, amit eddig mosogatással töltöttem pedig sokkal értelmesebb dolgokra fordíthatom :)
A mosogatógép legnagyobb előnye: a megtakarított idő! És ezt nem lehet megfizetni.
Sokkal szebb, tisztább és rendezettebb a konyhapultom - és összességében a konyhám -, mióta nincs ott a szárító, rajta a sok-sok száradó edénnyel.
A legnagyobb bajom az volt a mosogatással, hogy az egész sütési-főzési folyamat legvégén volt: eldöntöttem mit főzök, ehhez bevásároltam, megfőztem, sütöttem, megettük, leszedtem az asztalt, és még ekkor várt rám egy kb. 30 perces mosogatás. Pont akkor, amikor már teljesen ki voltam purcanva a sok melótól és a gyerek végre játszani szeretett volna velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!