Ágykeretes ágy vagy bútorszövetes kész franciaágy a jobb?
Figyelt kérdés
Ágy vásárlás előtt állok ,de nem tudok dönteni.
Olyan ágyat szeretnék ami masszív nem nyekereg nyikorog.
Nektek melyik vált be?
2016. máj. 20. 12:23
1/4 anonim válasza:
A fa nyikorog egy idő után. én olyan bútorszövetes franciaágyat vennék, amiben külön kell venni a matracot.
Ilyenre gondolok. Ha ágyban tévézel, vagy olvasol este kényelmes nekidőlni a háttámlának. És tudod benne cserélni forgatni a matracot, nehogy kifeküdd. A kész franciaágy nem jó, mert kifekszed, és nem olyan jó a tartása.
2/4 anonim válasza:
az ágykeretes ágyba olyan matracot rakok ami nekem jó és a cseréje se tart sokból. Ha olyan ágyat veszel amiből nincs sajnálva a rendes fa akkor szét se fog esni alattad. Keretes párti vagyok mert tisztítani is égszerűbb miután nincs ráfogatva szövet
4/4 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy két szimpla matracot kell beletenni így van egy rés az ágyközepén, akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!