Hány olyan lépcsőházat tudtok ahol a fő nyomócső (ahol jön be a víz a társasházba) a falon van rögzítve?
Ezt úgy kell elképzelni hogy a lépcsőházba, a bejárati ajtó mögött jön fel egy műanyag cső és megy a vízórára, ahonnan megy a víz tovább. Ilyet én még sehol nem láttam. :D [link]
Csőtörés után ezt hagyták a szakemberek.
Ezt csak azért írtam ki, mert kíváncsi vagyok, hogy máshol is lehet e ilyet látni?
Hát ezt elcsesztem. Hamar nyomtam meg az entert.:D
Már kezdtem aggódni, hogy igénytelen munka eredménye. :D
Ja a víz hideg a csőben,a nyár meleg,így lecsapódik majd,meg minden. :-)
Nálunk szomszéd társasházban a gázt vezetik végig a külső falon ezzel a módszerrel. Gondolom olcsóbb nem megvésni a falat.
Nyáron nagyon kicsi a levegő páratartalma, ilyenkor a harmatpont nagyon alacsony, annyira hideg nem szokott lenni a víz. Tehát nem lesz jellemző a nedves cső.
Fiatal koromban lakásszövetkezetnél dolgoztam, láttam házakat, ahol a lépcsőházakban ment a víz.
Mondjuk, ilyen igénytelen kivitelt még nem láttam. :)
(Persze, leginkább azért, mert korábban vascsöveket használtak, ami ugye egyenes, nem ilyen kacskaringós.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!