Miért lesz a bodzavirág cefre nyúlós állagú mint a tapétaragasztó?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 12:56
1/9 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy a termésből készítik a pálinkát, nem a virágból...
2/9 A kérdező kommentje:
Biztos jobban tudod mibõl csinálom mint én. A kérdesre tovvábbra is várom a választ.
2016. máj. 15. 14:59
3/9 anonim válasza:
az alkohol cukorból lesz.
a virágnak és a szárnak nincs nagy cukortartalma, ellentétben a megérett bogyójával.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2016. máj. 16. 08:03
5/9 anonim válasza:
Mert az a nyúlós trutyi egyszerűen nem cefre.A cefre cukor tatalmú anyag.A virágban nincs cukor.
6/9 anonim válasza:
Mert a baktériumok elszaporodtak benne.
A tetejét nem lepi be egy fehér színű hártya?
7/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy nincs cukortartalma ezt tudom. Nyilván cukor hozzáadásával készül. Azt is tudom hogy így nem igazi pálinka. És nem nincs fehér réteg rajta nem ecetes. Egyszerûen mintha zselatint kevertem volna bele.
2016. máj. 23. 20:53
9/9 A kérdező kommentje:
Nem buggyant meg. Tavaly is ilyen lett egy adag. Rendesen kiforrt és a pálinka is jó lett. Csak az állaga szokatlan.
2016. máj. 24. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!