Tegnap este szószerint az utcán aludtam. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Tegnap este szószerint az utcán kellett aludnom szabad ég alatt,mert az albérletet amit kiveszek csak hétvégén adják oda. A munkahelyemről kidobtak. (Szállásos volt) így nem tudok hova menni. Nincsenek szüleim,nincsen családom (az egyetlen testvérem is németországban lakik). Mégis mit tehetnék? Nem akarok màr az utcán aludni!!!! 19/L2016. máj. 3. 15:30
11/26 anonim válasza:
Én is a munkásszállót mondanám, nagyon olcsón meg lehet szállni. Gondolom annyi pénzed még van. Vagy miből fogod az albérletet és a kaját fizetni?
12/26 anonim válasza:
Pontozzatok le, de menj le egy bárba, szedj fel egy pasit, aludj nála.
13/26 anonim válasza:
Ez lett Magyarországból Ezt hozta nektek viktor fidesze ajándékba, senkit sem hagyunk az út szélén ugye???.
Sajnos nem ez a lány az egyetlen fiatal aki így vergődik a nyomor szélén, csak egy hajszál választja el őket a totális lezülléstől. terhes nők maradnak hajlék nélkül, fiatalok lopnak mert nembírják már az éhezést. Magyarország jobban teljesít??? Tiszta szégyen ez a fideszes banda.
14/26 anonim válasza:
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, azt tanácsolom hogy menj be iskolák kollégiumába és beszélj a kollégium vezetővel, ha van benne egy szemernyi együttérzés akkor segít neked, és majd ha lesz pénzed kifizeted neki a szállásköltséget. A kollégiumokban viszonylag olcsón lehet szállást kapni.
15/26 anonim válasza:
ma 17:31 Még mielőtt azt hinnéd nem Orbánt védem. Én egy gyárban dolgozom és mindennap haza járok. Aki messze lakik annak munkásszállót biztosít a cég. Ezért havi szinten pár ezer forintot von le a cég a fizuból. Nem tudom mennyit pontosan de 5000 forint alatti összeg. A cégnél 12 órás műszakok vannak egy hónapban 15 napot dolgozunk. Kapunk pénzt a belépőkártyára pár ezressel kipótolva megoldott az étkezés 15 napra a cég éttermében. A fenn maradó 15 napra kell önerőből az étkezést megoldani . De kapunk még kb 10000 forintot havonta utalvány formájában. Toldjuk meg ezt is pár ezerrel és meg van a kaja így már egész hónapban. Persze kell még egy s más. Mondjuk egy szállós havi költsége legyen 40 ezer forint . Rezsit nem fizet. Ha haza akar menni a cég az utiköltség 80% át fizeti. Ha 140 ezret keresünk nettóban átlagosan plusz évközben két részletben jutalomként utalnak 240 ezer nettót hogy a bánatban fordul elő hogy nagyon sok embernek közülük fizetés előtt egy héttel nincs pénze? 1000 ezer forint áll rendelkezésre havi szinten amivel azt tesz amit akar. Akkor az egyénnek szerinted nincs felelősége semmi? Nem lehetne úgy élni hogy legyen tartalékja? Az értelmesebbje pár év alatt több száz ezret összeszed ha van valami terve akár egy külföldi munkához mert ugye oda se lehet pénz nélkül menni. És sokan egyik fizetéstől a másikig él. Akkor mit szóljon az aki rezsit is fizet házat lakást tart fenn. Úgy hogy sok esetben nem mindjárt másra kell hárítani a felelőséget.
16/26 anonim válasza:
Kiegészítve még az előbbit : Miért kell már huszon évesen bár listásnak lenni és kimeríteni a folyószámlahitelt 350 ezerig ha semmi felmutatható értéke sincs a telefonján kívül amit egyébként is 0 forintért hozott ki?
17/26 anonim válasza:
Nekem három napra kellett szállás, méghozzá kutyával. (A holmit el lehetett vinni a majdnem teljesen kifizetett házba). Beköltöztem egy rómaiparti hotelbe, nem került sokba, éppen alig volt vendég. Reggelit is adtak. Három nap alatt intéztem el mindent (átirások mindkét helyen, kulcsátadás stb.). 30 ezerért fürdőszobás, két ágas, erkélyes szobát adtak 3 napra.
18/26 A kérdező kommentje:
Úgy örülök,hogy csak lehúzni tudjátok az embert. Nyilván az "apróbetűs" részt senki sem olvasta el,hogy azért nincs pénzem,mert az albérletet kifizettem. (Ami 100e ft volt). Van munkám itthon,de csak a hétvégén tudok beköltözni. Tanácsokat kértem volna,nem pedig O.V é egyebek ócsárolását.
2016. máj. 4. 08:26
19/26 A kérdező kommentje:
Elnézést,ezt nem írtam bele
2016. máj. 4. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!