Mitől van az, hogy ha áll a gyerekek fürdővize miután megfürödtek nyálkás lesz és büdösödik?
ahogy elköttem írták.
és lehet a sampon, fürdetök ilyen nyálkásak. az marad.
de enged le, nem nagy dolgo azt a dugót kihuzni.
Nem vagyok bogaras. Csak egyszerűen este már olyan fáradt vagyok,hogy 3 fiú után egyszerűen az ágyba dőlök és nem mindig ellenőrzöm,hogy kihúzták-e a dugót. Csak reggel veszem észre mikor bemegyek a fürdőbe mosakodni.
Ellentétben sokakkal nekem nincs segítségem és a férjem jó esetben est 8kor ér haza.
1. Érdemes legalább hetente egyszer új vizet engedni, nem egészséges hogy 5 -6 napnál tovább fürdenek egy vízben.
2. szerintem megpróbálhatnád a gyerekeknek elmagyarázni hogy fürdés után húzzák ki a dugót, ezt csak fel tudják fogni, én kiírnám nagy narancssárga cetlire, vagy rajzolnám ha nem tudnak olvasni.
3. rászoktatnám a zuhanyzásra mivel sokkal kevesebb energia, sokkal környezet barátabb...
Tudod-e hogy mekkora környezetterhelést jelent egy kád ivóvíz elkészítése? Sajnos mindenki pancsol, pazarol össze vissza de senki nem képes felfogni hogy ha nem muszáj ne terheljük a környezetet. Nem kell folyni a víznek fogmosás közben, nem kell kádban fürödni mindig...
Stb picit oda kéne figyelni hogy vigyázzunk már arra amit a természettől használatra kaptunk és nem tönkretevésre...
3 akkora fiúnál akik már felügyelet nélkül fürdenek nem egészséges, hogy ugyanabban a vízbem egyszerre, vagy egymás után fürdenek. Az a mosószeres koszos nyálka ugyanúgy rajtuk marad fürdés után, ha nem zuhanyoznak le. Ezért is sokkal egyszerűbb, és kevesebb költség a higiénikusabb gyors zuhanyzás.
Át kellene őket szoktatni minél hamarabb erre.
Ad egy nem fogom a 7 hónapos 5 -6 napos vízben fürdetni. Fürödjön az benne aki kitalálta. Ja és ő még előfordul,hogy bele pisil. Pont az az élvezet és a spórolás, hogy végre együtt tudnak fürdeni.
Ad kettő nem tudnak felügyelt nélkül fürdeni és a kád tiszta!! Csak néha fordul elő,hogy másnap reggel engedem le. De nem vagyok hülye utána kifertőtlenítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!