1/3 anonim válasza:
Szerintem budapesten sehol sem rossz annyira a közbiztonság nappal, hogy "veszélyesnek" lehessen nevezni. Sötétedés után megint ugyanolyan az összes környék.
2/3 anonim válasza:
Én itt lakom, még semmi problémám nem volt. Én a legjobban a hévtől félek, mert bal oldalon közlekedik: nehogy egyszer csak félig-meddig nézzek körül, és éppen a rossz irányba, gyerekkori megszokásból (gyerekként egy másik hév közelében laktam). Meg néha jönnek álmokfutó motorbőgető autók, száguldoznak a kis utcákon, hát olyankor is szoktam aggódni, hogy mikor lesz ebből baleset. De ilyen szerintem más kerületekben ugyanúgy van sajnos.
3/3 anonim válasza:
Nem veszélyes, de mindenhol jó józannak lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!