Van olyan itt aki külföldön él családostul (Németország vagy Ausztria) megéri kimenni innen Magyarországról?
Figyelt kérdés
Pozitív negatív vélemények is jöhetnek!2016. márc. 30. 15:26
1/8 anonim válasza:
Én! Németországban élek a családommal. Megéri. Konkrét kérdésekkel írj nyugodtan.
2/8 anonim válasza:
Hát mi nem élünk kint. De én biztos,hogy kint fogok élni Ausztriában. Mindenképp megéri elhagyni ezt a mocskos országot. Ennyit erről! :) Sok sikert. 15/L
3/8 anonim válasza:
mi is kint elunk masfel eve, Magyarorszag utan nagyon itt negativat nem is tudok mondani, pozitivat annal tobbet...
4/8 anonim válasza:
Én, Németországban.
Persze, hogy megéri!
Én és a férjem is 40 órátdolgozunk, túlóra csak önként van és azt is kifizetik/kivehetjük, rugalmas a munkaidő így extra munkával több szabadnap is jár, jó a bérezés.
Normál munkával megkeresünk annyit, hogy építkezni tudtunk, évente többször megyünk nyaralni, akkor repülünk haza, amikor akarunk. Van két autónk, telik mindenre amire szeretnénk.
A táj gyönyörű, az Alpoktól nem messze (kb. 70km) élünk. A tél kicsit hosszú :)
6/8 anonim válasza:
Tőlem kérdezted? Memmingentől nem messze.
8/8 anonim válasza:
Mi fèl ève vagyunk kint a csalàddal Ausztriàban. Sokkal jobb mint Magyarorszàgon de a szìvünk visszahùz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!