Piszkos házfalat magasnyomású mosóval meg lehet tisztítani?
Nekem egy 50 éves "kádár~kockám" van. Kőporozott. Két éve teljesen magasnyomásúval mostam körbe. Hihetetlenül sokat változott,szép lett.
Azért várd meg vele a nyarat!
Figyelmesen,egyenletesen kell csinálni,mert foltos lesz,ha itt~ott jobban megnyomatod!
Valamint számíts rá,hogy bizony a visszaverődő koszos víztől te is jó mocskos leszel. Nekem szemem~szám tele lett a kis lepattanó kőpordarabkáktól.
Egy oldal(a miénk 40 m2)eltart vagy két óráig,a fal mellett egy létrán állva,tartani a pisztolyt nem is olyan egyszerű.
El lehet, csak arra vigyázz, hogy ne tartsd túl közel, mert tényleg képes lebontani a vakolást. Ha meg túl távol tartod, nem lesz elég ereje hogy lehozza a koszt.
Javaslom, hogy a háznak egy nem látszó, vagy nem szembetűnő részén próbálkozz, hogy működik-e a dolog, és ha igen, milyen távolságról kell gőzborotválni, hogy elérd a kívánt hatást.
Valahol tényleg nézd meg mert a vakolattól és festéktől is függ. De lehetni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!