Mire jo a felparna? Nem kisparna, mert attol nagyobb. denagyparnanak meg kicsi?
Figyelt kérdés
Kisparna helyett kaptam,de huzatot nehez ra kapni,a merete miatt....2016. febr. 14. 18:34
1/5 anonim válasza:
Aludni lehet rajta többek között, és a nagypárna huzatból sem esik ki...
2/5 anonim válasza:
Arra gondolsz amit az Ikeában kapni? Külföldön sok helyen csak ezt használják, nincs kispárna/nagypárna, csak közepes.
3/5 anonim válasza:
Mi hasznalunk. Nincs nagyparna es kicsi, hanem csak ez a kozepes van.:)
4/5 A kérdező kommentje:
Elfogadom, hogy van aki használja.de én már csak ilyen régimódi vagyok, hogy nagypárnával,és 2db kispárnával alszom:)
Csak csodálkoztam, hogy a félpárna mire jó(oké, alvásra)de ezek szerint használják többen is.
2016. febr. 15. 07:30
5/5 anonim válasza:
4: az ikeában van rá huzat, sőt, tescoban is láttam már olyat, hogy kispárna+közepes párnahuzat van együtt takaró huzattal.
ha te nem használsz ilyet, akkor esetleg tedd bele egy szép vagy vicces díszpárna huzatba, és ha beágyazol, akkor tedd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!