Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehet feliratot, mintát...

Hogy lehet feliratot, mintát rávasalni egy fölsöre?

Figyelt kérdés
( https://www.youtube.com/watch?v=gc8s3Qeb4qc )Szóval én szeretném néhány pólómat felújítani,értem h rá kell vasalni olyan mintát amilyet csak akarsz de ezt mivel kell, sima papírra kinyomtatni vagy valami speciális anyag az?
2016. febr. 12. 16:24
 1/3 TappancsMancs ***** válasza:
Dolgoztam olyan cégnél ahol a reklám pólókra vasaltuk a logókat és egyebet, de meg kell mondjam nem éppen eccerű így elsőre. Külön nyomaték állítású ipari vasalókon csináltuk, pontos hőfokon és idővel. Bár lehet vannak cégek ma már akik készítenek ruha matricát, ez külön erre jó festék és vasalóhoz való ragasztó. Aztán van amikor közvetlenül a ruhára nyomtatnak de az is külön arra jó festékkel történik. Amit meg lehet próbálni - ezt javasolom - hogy keress rá ilyenekre hogy 'póló nyomás' 'póló nyomtatás' 'egyedi póló'. Ilyen cégek vannak és ha BPesten laksz még válogathatsz is. Biztos van ahol el is készítik amit mondasz, csekkolod és ha jó ráteszik. Meg gondolom találhatsz olyan helyet ahol nem csak az ott vásárolt pólóra nyomnak. Ez jobb lenne. Bár lehet kapni ruha festéket, nem arra gondolok ami az egész ruhát festi, hanem kis üvegekben és ecsettel mintákat lehet festeni. Azt is vasalni kell ha megszáradt, de ha nem vállalható neked az ilyen jobb keresni egy póló nyomtatással fgolalkozó céget.
2016. febr. 12. 23:59
 2/3 TappancsMancs ***** válasza:
Ja és sima papírra sima festékkel nem lehet ezt. Több 100 féle festék létezik.
2016. febr. 13. 00:01
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. febr. 13. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!