Vennétek olyan nyaralót, ahová földes út vezet?
Figyelt kérdés
Volna lehetőségem megvenni egy kellemes nyaralót, de csak földúton lehet odajutni. Nyáron, jó időben ez szerintetek jelenthet gondot? (Suzuki Swift-el járnék ki, de még sohasem vezettem földúton.) 23/N2010. márc. 29. 15:26
1/10 anonim válasza:
Miért lenne baj? Gondolom nem traktorok járnak azon a földúton :) Egy suzuki is elmehet rajta (egyébként nem sokkal másabb a földúton vezetni...)
2/10 anonim válasza:
nekünk van egy nyaralónk ahova földút vezet. imádjuk :)
ja, és Fiat Tipo-val járunk, szépen elmegy rajta.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ez eddig megnyugtató, csak hallottam már 1-2 rémtörténetet, hogy eső után olyan sárosak lehetnek a földutak, hogy beragad a kerék és nem bír kijönni az autó... nekem meg nagyon nincs kedvem egy hirtelen zápor vagy vihar miatt így járni :S
2010. márc. 29. 16:19
4/10 anonim válasza:
Én földes utcában lakom, tehát minden nap járok földúton és semmi baja a kocsimnak. Tavasszal, olvadáskor kicsit pocsolyás, de ennyi. :) Amiatt sokkal jobb, hogy előttünk nem száguldoznak az autók, így kint lehetnek a kölykök az utcán, de kétségtelen, hogy a nyári szárazságban a lassú kocsik is porolnak. Ezenkívül semmi gáz, csendes, nyugalmas kis utca a forgalmas város közepén.
5/10 anonim válasza:
én is földes utcában lakok immáron 12 éve, és néha tényleg sáros, meg pocsolyás meg elküldöm az önkormányzatot melegebb éghajlatra, de mindig kitudok menni.
6/10 anonim válasza:
természetesen én vennék olyan nyaralót.Az én báttyámnak is van és nagyon szépen felújitotta.
7/10 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok? nálunk lehetne aszfaltos út, ah minden háztartás befizetne 98.000 Ft-ot. :) Ezt meg is írták egy kedves levélben. Na most az utcában csomó nyugdíjas néni lakik, akiknek ez majdnem kéthavi nyugdíja lenne.... Szóval, nálunk maradnak a pocsolyás és a por, de én igazából nem bánom. Mindenki a saját háza előtt el szokta gereblyézni az utat, így a föld hamar elszívja a vizet és nem maradnak fél méter mély kitaposott nyomtávok, amikben aztán elakadnak a kocsik.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Nekünk 800 m a főútról a házig, és végig földes az út. Na és? Nem megyünk gyorsan, végig 1-esbe tudunk csak menni, és nem terepjárónk van! Ha aszfaltos úton állítólag tudsz vezetni, akkor földesúton is!
10/10 anonim válasza:
mondjuk ragadtunk már be a sárba... (a Tipo-s válaszoló vagyok) de az nem egy hirtelen jött zápor miatt volt, hanem egy hétig tartó esőzés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!