Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vennétek olyan nyaralót,...

Vennétek olyan nyaralót, ahová földes út vezet?

Figyelt kérdés
Volna lehetőségem megvenni egy kellemes nyaralót, de csak földúton lehet odajutni. Nyáron, jó időben ez szerintetek jelenthet gondot? (Suzuki Swift-el járnék ki, de még sohasem vezettem földúton.) 23/N
2010. márc. 29. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj? Gondolom nem traktorok járnak azon a földúton :) Egy suzuki is elmehet rajta (egyébként nem sokkal másabb a földúton vezetni...)
2010. márc. 29. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

nekünk van egy nyaralónk ahova földút vezet. imádjuk :)

ja, és Fiat Tipo-val járunk, szépen elmegy rajta.

2010. márc. 29. 15:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ez eddig megnyugtató, csak hallottam már 1-2 rémtörténetet, hogy eső után olyan sárosak lehetnek a földutak, hogy beragad a kerék és nem bír kijönni az autó... nekem meg nagyon nincs kedvem egy hirtelen zápor vagy vihar miatt így járni :S
2010. márc. 29. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én földes utcában lakom, tehát minden nap járok földúton és semmi baja a kocsimnak. Tavasszal, olvadáskor kicsit pocsolyás, de ennyi. :) Amiatt sokkal jobb, hogy előttünk nem száguldoznak az autók, így kint lehetnek a kölykök az utcán, de kétségtelen, hogy a nyári szárazságban a lassú kocsik is porolnak. Ezenkívül semmi gáz, csendes, nyugalmas kis utca a forgalmas város közepén.
2010. márc. 29. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én is földes utcában lakok immáron 12 éve, és néha tényleg sáros, meg pocsolyás meg elküldöm az önkormányzatot melegebb éghajlatra, de mindig kitudok menni.
2010. márc. 29. 16:38
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
természetesen én vennék olyan nyaralót.Az én báttyámnak is van és nagyon szépen felújitotta.
2010. márc. 29. 16:44
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
utolsó előtti vagyok? nálunk lehetne aszfaltos út, ah minden háztartás befizetne 98.000 Ft-ot. :) Ezt meg is írták egy kedves levélben. Na most az utcában csomó nyugdíjas néni lakik, akiknek ez majdnem kéthavi nyugdíja lenne.... Szóval, nálunk maradnak a pocsolyás és a por, de én igazából nem bánom. Mindenki a saját háza előtt el szokta gereblyézni az utat, így a föld hamar elszívja a vizet és nem maradnak fél méter mély kitaposott nyomtávok, amikben aztán elakadnak a kocsik.
2010. márc. 29. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:
2010. márc. 30. 09:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekünk 800 m a főútról a házig, és végig földes az út. Na és? Nem megyünk gyorsan, végig 1-esbe tudunk csak menni, és nem terepjárónk van! Ha aszfaltos úton állítólag tudsz vezetni, akkor földesúton is!
2010. okt. 30. 16:47
 10/10 anonim ***** válasza:
mondjuk ragadtunk már be a sárba... (a Tipo-s válaszoló vagyok) de az nem egy hirtelen jött zápor miatt volt, hanem egy hétig tartó esőzés után.
2010. okt. 30. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!