Mióta nem lehet ingyen hirdetni a jófogáson?
Amióta felvásárolták az OLX-et, azóta változtatták meg a teljes ingyenességet.
Egyébként lehet, de csak 90 napig. Minden hirdetést ingyen tölthetsz fel, de az csak 3 hónapig maradhat ingyenes. Utána vásárolni kell hozzá valamilyen kiemelést, különben leveszik, és idővel végleg törlik.
Úgyhogy a kérdésed csak részben fedi a valóságot.
Alapból ingyen van, de előrehelyezést és társait ajánl fel, pár naponta.
Máskor csak töröltem és újra meghirdettem, de most az ilyet törlik, és valahol az 50-100. helyen megtalálható a hirdetésem.
"Máskor csak töröltem és újra meghirdettem, de most az ilyet törlik, és valahol az 50-100. helyen megtalálható a hirdetésem."
............
Ezt úgy lehet kijátszani, hogy törlöd véglegesen az üzenetet. Majd csinálsz magadnak egy másik fiókot, a képeket kicsit átméretezed, megváltoztatod a nevüket és kicsit újrafogalmazod a hirdetést. Ennyi.
Áhhh... valamit elcsesztél,símán feladtam!
Te szerintem "a hirdetés adatai" után van a "kiemelések"...és ott rákattintottál valamire ezek közül!
Kirakat (3500 Ft)
Automatikus előresorolás (2100 Ft)
Szalag (1700 Ft)
Ott egyik se legyen kipipálva!!!
Ja!
És ezt se pipáld ki:
"Szeretném, ha ez a hirdetés megjelenne a Hasznaltauto.hu weboldalán is."
Itt van:
A(z) 'Suzuki Swift eladó' című hirdetésedet sikeresen aktiváltad.
Most működési szabályzatunkkal összevetjük, és ha további módosítások nem szükségesek, várhatóan két órán belül megjelenítjük a jófogás.hu oldalán.
Még egy tanács!
A hirdetés kb. fél óráig volt fent,aztán töröltem.
Erre az ország talán leg~inkorrektebb társasága sms-sel zaklat,majd hív is...ez az AAA .
Óvakodj tőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!