Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kopott, csúnya füzetborító....

Kopott, csúnya füzetborító. Ötletek?

Figyelt kérdés
Az egyik spirálfüzetem saját borítója meg van kopva és összefirkálták szövegkiemelővel és ahogy próbáltam letörölni az is nyomot hagyott. Nem akarom átmásolni mert az nagyon sok lenne. Van valami kreatív ötletetek, hogy hogyan vagy miből csinálhatnék neki új borítót? Nem tudok szépen rajzolni :D
2016. febr. 2. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mindig régi naptárlapokkal borítottam be, szép tájképekkel leginkább. De olyat is csináltam, hogy mindenféle színes újságból, utazási katalógusokból vágtam egymáshoz színben passzoló képeket és azokból csináltam montázst.
2016. febr. 2. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
A fentebbi első hozzászóló javaslatát tudnám én is ajánlani, anno ezer éve én is ezekbe kötöttem a füzeteimet. Illetve öntapadós tapétával is be lehet. Abból is ma már ezerféle van és lehet méterre is vásárolni belőle, nem kell egy egész tekercset megvenni.
2016. febr. 2. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy másik spirálfüzet boritojára kicseréled ha ez neked megoldás.
2016. febr. 2. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!