Panelban lakunk, a felettünk lakó öreg, egyre hülyébb és süketebb is. Szeretnénk a plafont szigetelni. A járkálása nem zavaró, de az éjszakai tv bömböltetés igen. Van erre hatásos megoldást?
A "jogaival jövő panelproli" pedig maximum édesanyád lehet, mert igen, ismerem a jogaimat, és nem is somfordálok el szemlesütve, ha valaki jogellenesen cselekszik.
De nem, még véletlenül sem vagyok panelproli, azt meghagyom neked. Családi házam van, ahol minden az enyém, nem közösködök, épp az ilyen majmok miatt.
DE éltem már panelban is, és képzeld, nem ilyen tutyi-mutyi közösség volt. gondolom minden egyes tömbben van problémás lakó, hát nálunk is volt, igaz nem éjszaka, és nem a tévét, hanem napközben a rádiót bömböltették a fiatalok.
hát hülyék lettünk volna tűrni. jeleztük egyszer, jeleztük kétszer, nem tetszett, visszadumált, de csak elhallgatott, azaz halkabbra vette, hogy a többi lakót ne zavarja. nem csak engem zavart, nem csak én jeleztem, hanem a többi lakó is.
de sebaj, ha neked lesz majd egyszer egy ilyen szomszédod, te ne szólj, hanem hallgass, de ne várd már el, hogy azért, mert te ilyen muja vagy, és nem állsz ki magadért, más se tegye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!