Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik szúnyogháló lenne a...

Melyik szúnyogháló lenne a legjobb nekem?

Figyelt kérdés

Igazából most elsődlegesen azt nem tudom eldönteni, hogy milyen színű legyen. Fehér, zöld vagy milyen?

Arra gondoltam, hogy a zöld télen elég zavaró tud lenni amikor minden fehér. Illetve talán a rovarokat is az vonzza jobban.

A fehér szerintetek megfelelne? Vagy melyik az a szín amire a legkevésbé mennek rá a legyek és egyebek?

Vagy teljesen mindegy?

Illetve milyen szúnyoghálók léteznek? Mert ami nekünk van sima sz.háló azon kisebb szúnyogok átbújnak. Pedig alig van közte lyukacska és nincs is kiszakadva. Többször láttam, hogy átbújik rajta a kis bogárka.

Van valami biztosabb megoldás, amin nem jönnek át annyira?

És az is átereszti rendesen a levegőt?

Bocs, a sok kérdésért de már megjártam párszor és most fel akarok tetetni rendes szúnyoghálót, nem ezt a levehetőset. Szóval ez évekre szólna, azért akarom a legjobbat.

2010. márc. 26. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem sötétszürke van, fehér ablakhoz. Alig észrevehető, hogy rajta van. Érdemes a kivehetőset megvenni,ha műanyag az ablakod, mert egy nyár is sok port, pöszt tesz rá.

Minden szúnyogháló valamivel kevesebb levegőt ereszt be, mintha nem volna fent.

Én néha Biokillel lefújom a hálót

2010. márc. 26. 14:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod! :)

Nekünk fa ablak van és nincs festékkel lefestve, szóval "olyan fa színű" :))

Mi most fel akarjuk szögeltetni kívülről, mert a kivehetős, ragasztós megoldás nem vált be.

Biokillt én is régóta akarok venni, nagyon jó ötletnek tűnik, én is fujkálni fogom a szúnyoghálót időnként :))

2010. márc. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!