Láttatok már egy színű viaszos vászon terítőt?
Figyelt kérdés
Nekem még nem sikerült. Kockás, csíkos, de leginkább giccses mintájúakat szoktam látni. Egy szinűek közül szeretnék választani.2016. jan. 8. 10:39
1/7 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, néha még egy normális kockásat sem látok, csak holmi csiricsáré, giccses kacatokat.
2/7 anonim válasza:
Erre pedig az a magyarázat, hogy jórészt falun használják ezeket, nekik pedig az kell, hogy minél virágosabb, tarkább, színesebb legyen.
3/7 anonim válasza:
Sok ismerősöm, rokonom használja városban, én meg falusi létemre utálom a csiricsáré, tarka förmedvényeket. :)
ON: Sose láttam még. Utálom, ha tönkremegy, mert egy kínszenvedés vmi kulturáltat találni.
4/7 anonim válasza:
Egyszínűt még soha nem láttam.
Debrecenben a Diego szőnyegboltban van néha kedvemre való, akkor több métert veszek. Legutóbb kávészemes, illetve irdatlan mennyiségű és sokféle száraztészta volt ráfotózva, ezek jól mutattak.
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik eléggé egy véleményen vagyunk! A linkek sem győztek meg az ellenkezőjéről,miután ott sem sima egy színű asztalterítőket látni, amit kerestem volna.
Megpróbálom féken tartani tulzó igényeimet.
Köszönöm, hogy írtatok.
2016. jan. 10. 13:59
7/7 anonim válasza:
Auchan-ban vettem a múltkor egyszínű bordót. Nagyon jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!