Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 3 éve kazánt cseréltem, de...

Szalay kati kérdése:

3 éve kazánt cseréltem, de már sajnálom! Faelgázosító kazánom volt, de kicsi volt, kicseréltem egy ezeréves VINYISZTÓ kazánra, az meg már korszerűtlen volt. Most egy lemezkazánom van. Miért kormól, miért gázosodik?

Figyelt kérdés
Vegyes tüzelésű kazánom van,3 éve vettem, készítőtől. Úgy kormól, hogy télen tele van az udvar, a tető, a kémény korommal, mint ha fekete hó esne. Eddig a kémény sapka fehér volt, most tiszta fekete. Ez előtt volt 2 másik kazánom, azok egyik sem kormólt. Jó minőségű szenet használok, már majdnem kokszot. Mostanában pedig az a legújabb, hogy begázosodik, és amikor kinyitjuk az ajtaját, berobban..! Volt már, hogy levágta a kéményajtót a gáz! A kémény ki van takarítva! A kazán is! Huzat jó! Mi lehet a baj?

#kormolós-kazán
2016. jan. 5. 19:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen, tiszta a kémény, és szuper a huzat benne!
2016. jan. 9. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!