Mivel tudom kitakarítani vagy csak marad a tisztító?
Figyelt kérdés
Kb fél éve vettünk egy 200*240 es plüss plédet a háló ágyra leteríteni.
Viszont az elmúlt 2 hétben az elszemtelenedett kutya többször rá pisilt, és egyszer lekakálta.
Kimosni nem merem, mert bár a mosógép 6 kg befogadásra alkalmas, mégis féltem a mosógépet másrészt pedig keskeny típus és lehet nem is tudnám bele gyömöszölni.
Van valakinek valami ötlete? Vagy maradjon a tisztító?
Bár nem tudom egy tisztító mennyire megbízható mert nekem nyáron a szövetkabátomat is úgy hoztam haza ahogy elvittem, szerintem csak gőzölték.
2015. dec. 15. 18:48
1/2 anonim válasza:
Én simán mosom mosógépben, nekem 4,5 kg-os keskeny mosógépem van. Előtte, ha gondolod a kádban áztasd be, valami fertőtlenítőbe, ami nem veszi ki a színét.
2/2 anonim válasza:
Mosd ki a kádban rendesen, csavard ki amennyire bírod és tedd a mosógépbe csak csavarásra. Én így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!