Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért marad egy kis víz a...

Miért marad egy kis víz a mosogatógép alján?

Figyelt kérdés

A mosogatógépünket nemrégiben vettük, egy Candy CSF4570E mosogatógép, olyan 85.000 forintos, de mi 15ezerrel megúsztuk (ebbe most ne menjünk bele, ismerősök...)

És legelső két mosásnál minden jól ment, olyan szépen elmosogatott mindent, de most nemrégiben egy 4-5 centiméternyi víz maradt az alján, de mindent normálisan elmosott...

Calgonit mosogatógép só van benne (jelez fénnyel, ha már kevés van benne), tablettát is használunk... De az alján akkor is ott marad egy kis víz. A lefolyót most csináltuk mellé "frissen" és elméletileg szépen le kellene folynia... Valaki tud valami megoldást, vagy esetleg mi lehet a hiba forrása?

Kérdéseket is lehet feltenni, persze mindenre válaszolok, de ne felejtsetek el visszanézni, hogy segíthessetek.

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2010. márc. 22. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg, nem dugult e el a kifolyócső?
2010. márc. 22. 23:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Áááá, nem hiszem, akkor a többi víz miért folyik le? :/
2010. márc. 25. 06:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Elméletileg 2 dolog valószínű a leeresztőcsőben hurok van ill.a szűrőnél némi dugulás.

A program végét meg kell várni"0"mert amikor leáll a gép még 1x szivattyúz(a lecsöpögö vizet)kinyomja.

2010. márc. 25. 08:03
 4/4 anonim ***** válasza:
1. vagyok: kicsit pontatlanul fogalmaztam, arra gondoltam, hogy esetleg belejutott a kifolyócsőbe kajamaradék, ami nem teljesen dugítja el. Pl. egy leázó papír konzervről. De az előző hsz. említi a szűrőt, azt megnézted már kiszerelt állapotban?
2010. márc. 25. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!