Milyen legyen a karácsonyi díszítés?
Jelenleg van egy 20-m-es úgynevezett meleg fehér fénykábel,ami kb 2x1,5m-en nem világít..
Viszont nekem most nagyon a hideg fehér tetszik,rádadásul ledes ez.
Ameleg fehéret csak udvar oldal részre tehetem,mert ugy hogy két részen nem világítutca felölre nem tenném..viszont ahideg fehéretis tenném az udvar felöli részre mert a felső útról távolról az is jól látszódna.. Lb 50 m lenne az egész házra ami kb 120 000Ft
Vagy veszek kb 25 m-t de akkor annak meleg fehérnek kéne lennie h egyezzen a két szín. Így kb 45-50 000 re jönne ki. Vagy vegyek nkább i kább leces izókat? Megéri ezeket az árakat a szép kivilágításért?
Nálunk semmilyen! Utálom a karácsonyt!
DE: Amennyiben szereted, akkor ne a csiricsáré irányba menj el. Legyen inkább minimál, egy-kettő-tíz régies dísz, égő gyertya NEM! Legyen minden éved egy belsőleg (érzelmileg) adott témakör köré formálva. (nekem, ha rossz az évem, akkor nincs sem fa, sem semmi, ha jobb, akkor egy ezüst színhatás köré építek, ha boldog évem volt, akkor arany, ha szeretetet éreztem a családom felől, akkor piros, ha nem volt szeretet-érzés, de az össz év kielégítő, akkor fehér és szalma díszek.) Hát ez csak én vagyok, van aki a "trendeket követi". Ma amikor egy jobb (reklámok) szaloncukor reklám kb. 4-5 ezer ár/kg-ot sugall, hát, vegye, akinek van rá pénze. Egy fél kg olcsóbb szaloncukor a fa alá! kistányérban, a fán némi dísz (kukorica időszakban félretett csuhéj, a sétálás során szedett különféle fák termései is sokkal több öröm forrásai lehetnek, mint a túlköltekezett, mindenáron KARÁCSONY szemlélet.
Nekünk eszünkbe sem jut, hogy az USA-t majmolva az egész házat feldíszítsük, pedig lenne rá energia, dekoráció. DE! gondoljatok csak a tavaszi szerelmesek napjára (tiszta röhej, mint ahogy a "halloween" is.) Gondoljatok erre és a karácsonyi díszítést ne a szomszédotok döntse el, hanem a saját érzelmeitek, anyagi hátteretek. DE NE A SZOMSZÉD!! Áldott (utált)karácsonyi ünnepeket és megfontolást kívánok mindannyiótoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!