Mit gondoltok, ha kirabolnak egy házat besurranó tolvajok, oda visszatérnek egy idő után (mivel be tudnak jutni), vagy oda semmiképp sem mennek újra?
Mi lehet a logikájuk?
- Simán be tudtam jutni, visszatérek pár hét múlva.
- A közelébe sem megyek, mert számítanak rám, könnyen lebukhatok.
Gondolok itt olyasmire, hogy sokan egy betörés után szereltetnek fel kamerát. Vagy sokkal körültekintőbbek, pl. gázspray, vagy egy kézi fegyver lesz náluk ilyen esetekre.
Viszont ott a másik oldal, hogy ha könnyen bejutott, akkor már tudja, mi hol van, és ha hagyott ott dolgokat, akkor azokért visszamehet.
Ti mit gondoltok erről?
Ahol nem laknak, azt meg is értem, az nekik is sima ügy. Sajnos.
Ahova minden évben visszatérnek, ott laknak?
A kutya szerintetek minden esetben akadály? Mert ha csak addig tűnik vérszomjasnak, míg nem jön be az idegen, de utána megszagolja és csóválja a farkát, és ezt pár alkalommal kifigyelik, akkor mit ér?
Persze, hogy buta, ostoba alakok.
De akkor mostmár mindig rettegnünk kell? Nem akarok így élni.
Nézegettem kamerákat, de nem nagyon tudunk erre tízezreket, százezreket költeni.
Meg az mit ér, ami mondjuk sd kártyára rögzít? Felugrik, kitépi a falból a csavart, viszi az egészet SD kártyástól.
Gondolom ami használható felvételt készít, az több százezernél kezdődik. De ha a betörő felvesz egy kapucnit, és mondjuk nem sánta vagy 200 kilós, akkor a felvétel se ér semmit, mert az alapján nem találják meg.
tudnál linkelni? majd rákeresek, csak még dolgozom.
kb milyen árban mozognak ezek?
1 nem is elég, mert saroktelek, 2 utcát kell figyelnie.
egy komolyabb zár meg a rácsok már annyiba kerülhetnek, mint egy kamera.
ha meg nem vagyok otthon, akkor egy rács nem akadály, egy erősebb ember a falból is kitépi egyben, vagy felfeszíti.
szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!