Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » ELMÜ online miért nem müködik?

ELMÜ online miért nem müködik?

Figyelt kérdés
Mérőállás bejelentés: van regisztráció, de nem fogadja el a jelszót. Újat kértünk, azt se! A másik még szebb: 06-70 938 38 38 és 06-30 938 38 38 mobilszámról is csak úgy, hogy amikor a felhasználói hely számát beírjuk, megszakad! ELMÜ ezt nevezi gyors és hasznos ügyintézésnek?!

2015. nov. 24. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Mert egy nagy kaka az egész! Én már rég kizártam magam a regisztrációmból, mert folyton gond volt a belépéssel, mindig jelszót kellett kérnem, mire felhagytam már a belépési nevemet sem tudtam. Azóta jön pistán a csekk és mehetek személyesen ügyintézni, ha kell...nagyon gáz!
2015. nov. 24. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:

én szombaton szopattam magam ezzel egy órán keresztül

A név és jelszó fel van írva szóval jó kell legyen, de nem fogadja el.

Kértem jelszó frissítést, de nem fogadja el a felhasználónevet/mail címet...

De akkor telefonon sikerült.

2015. nov. 25. 00:18
 3/9 A kérdező kommentje:
A 06-20 938 38 38 működött. De semmi más nem!
2015. nov. 25. 13:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Na kiderült, mi volt a hiba. Összevonás, új honlap, új jelszó. Marhajó. Ezt miért nem közölték előre?
2015. dec. 1. 12:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is most kaptam az e-mailt, hogy az eddigi felhasználónevemmel beléphetek, kár, hogy nem tudom :-S
2015. dec. 1. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:
működik már ez a trágya elmű-online óraállásbejelentés?
2015. dec. 19. 13:41
 7/9 A kérdező kommentje:
A mobilosból is csak a 30-as működik. Meg kell várnom a 22-ét, majd kiderül, működik-e az agyondicsért online!
2015. dec. 20. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Na én azóta se tudok az online felületre belépni, de hamarosan lesz valami karbantartás is a kiírás szerint.

Na cserébe nem jelentettem óraállást nekik decemberben.

Később próbáltam vezetékesen, de akkor már nem tudtam bemondani, azt mondta az automata, hogy majd becsült számlát küldenek...

2016. jan. 3. 11:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem 25-én sikerült belépni, de azzal, hogy azonnal jelszót kellett cserélni. Csak utána engedett be a saját oldalamra. Mindenkinek küldtek levelet, benne az egyszer használatos jelszóval. Ha tudod a felhasználói nevedet és megkaptad az emailjüket, akkor be tudsz lépni.
2016. jan. 3. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!