Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 17. kerületben jó lakni?

17. kerületben jó lakni?

Figyelt kérdés
Biztonságos?

2015. nov. 23. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztonságosabb, mint az ötödikben hajléktalannak lenni!
2015. nov. 23. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztonságosnak gondolom biztonságos, de ha a belvárosba jársz dolgozni, akkor nagyon hosszú ido bejutni. Én 30 éve elek itt, középiskolába is a belvárosba jártam, nagyon fárasztó az utazás minden nap. Persze azóta nemileg fejlődött a buszhálózat, de ide inkább egy metró hiányozna a legjobban. Emellett kevés a szórakozási lehetőség, nincs sportcentrum, ha igényesebb helyekre szeretnél járni, minden messzebb van. Persze minden tervben van véve, de mire megvalósul, addigra talán a leendő unokáim élvezhetik ki.
2015. nov. 23. 12:06
 3/3 klopusz ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

A bejárás valóban hosszabb időt vesz igénybe, persze nem mindegy, melyik részén laksz a kerületnek. Ahol mi lakunk, onnan a gyerekeim egy óra alatt jutnak be busszal, metróval, földalattival a sulijukba (VI. illetve VII. kerületbe), háztól házig. Párom Budán dolgozik (XI. kerület), neki nagyjából egy és egynegyed óra az út. Ha olyan környéket választasz, akkor az elővárosi vasút is jó alternatíva lehet.

A biztonsággal nincs gond - szerintem -, de szórakozási lehetőség helyben valóban nincs, legközelebb az Őrs vezér tér/Árkád/Sugár van.

Remélem, segítettem.

2015. nov. 23. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!